Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor include_once() függvényben (/home/turi.gabor/public_html/includes/bootstrap.inc 3478 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/turi.gabor/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).

Jazz a várban

Jazz a várban (PDF)


 

 

A Gyulai Várszínház a magyar kultúra egyik végvára. A híres fürdőhelyet nyaranta látogatók tízezrei keresik fel, akik az intézmény igényes programjai közül válogathatnak. A kínálatot 1992 óta jazz- illetve bluesfesztiválok színesítik, amelyeken neves hazai előadókon kívül külföldi sztárok is fellépnek. A húsz év eseményeit összegző és felidéző könyv kiadását – csakúgy, mint a fesztiválok létrejöttét – Gedeon József, a Várszínház igazgatója kezdeményezte. Mint a kötet lapjai bizonyítják, van mire visszatekinteni: a gyulai fesztiválok fontos szerepet töltöttek be a jazz kelet-magyarországi jelenlétének erősítésében.