Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor include_once() függvényben (/home/turi.gabor/public_html/includes/bootstrap.inc 3478 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/turi.gabor/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).

Fesztivál

 

"Nem adják fel avantgárd művészi hajlamaikat, még ha éhen halnak is" – jegyzi meg mellet­tem valaki magyarul a Sala Kongresowa körfolyosóján, ahol két együttes prog­ramja között fel s alá korzózik, harapni- és innivalóért jámboran sorban áll, lemezekre vadászik a 30. jubile­umi varsói Jazz Jamboree sokezres, lengyelekből, magyarokból, keletnémetekből álló közönsége. Igen, ez a seregszemle nem csak zenei, hanem társadalmi esemény is, amely ugyanúgy vonzza az utazóképes kelet-európai jazz-zarándokokat, mint a helyi ifjúság nem feltétlenül a jazzért haló részét. Ebben is különbözik magyar (debreceni) párjától, ahol kevésbé érvé­nye­sülnek a külsőségek; igaz, sztárokból is kevesebb jut. 

(Tovább  ⇒ Harminc év jazz)