Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor include_once() függvényben (/home/turi.gabor/public_html/includes/bootstrap.inc 3478 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/turi.gabor/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).

Közélet

 

"Szárba szökkent Magyarországon a demokrácia, virágzásnak indult a pluralizmus rügye, a közéletet új sze­replők népesítik be. Megjelentek a porondon az Új Fontosak is. Az Új Fontosakat az különbözteti meg a Régi Fontosaktól, hogy őket üldözte az elmúlt rendszer, vagy leg­alábbis mellőzte, vagy ha azt sem, már akkor is ugyanolyan jelen­téktelenek voltak, mint manapság. Most azonban más a helyzet, a rend­szerváltozással a Régi Fontosak eltűn­tek a színről, helyükre az Új Fontosak léptek."

(Tovább: Új Fontosak)

 

 

KIEMELT ÍRÁSOK

Kamaszkorom legszebb hava

Szánkólesen

Kulturális főváros, avagy Európa elrablása

III/III

Magyarország-kép az amerikai sajtóban

Közép-Európa vonat

Az utolsó magyar királyfi

Minőség, derengve a távolodó időben (Antall József)

A szabad madárnak nehéz lett a szárnya

Alla Turca